top of page
  • Εικόνα συγγραφέαAlexia Zervoudi

Mirror Numbers: Τι θέλεις να μου πεις ΣΥΜΠΑΝ;


Η συνήθεια είναι μεγάλο πράμα. Μια εβδομάδα μετά την παραίτησή μου και ακόμη πριν κοιμηθώ σκέφτομαι να ελέγξω τα inbox μήπως πρέπει να απαντήσω σε κάποιον. Ήταν μέρος της δουλειάς, 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. Αποφάσισα να αντικαταστήσω αυτή τη συνήθεια με κάτι χρήσιμο. Ψάχνω λοιπόν στο google για κάτι που δεν ξέρω, αλλά θέλω να μάθω. Π.χ. για τη Φώκια της Λίμνης Βαϊκάλης. Αν με ρωτάς, έχει πολύ ενδιαφέρον!


Το τελευταίο διάστημα συμβαίνει με μεγάλη συχνότητα, να κοιτάξω την ώρα και να τα βλέπω διπλά. 11:11, 15:15, 3:33, 5:55 είναι κάποια από τα συχνότερα. Θα έλεγα ότι από συνήθεια ίσως κοιτάζω την ώρα τις ίδιες στιγμές κάθε μέρα, αλλά με τόση ακρίβεια να πετυχαίνω αυτούς τους συνδυασμούς, ήταν λίγο περίεργο. Οπότε, το έψαξα κι αυτό στο google.


Στην αρχή δεν έδινα τόση σημασία, το διακωμωδούσα λίγο. Ύστερα άρχισα να πιστεύω ότι είναι κακός οιωνός και όταν είδα ότι επιμένει, είπα μέσα μου, ότι το σύμπαν θέλει να μου δώσει κάποιο μήνυμα, but I don’t get it, Σύμπαν μου, ΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ;


Τι να γράψω στο γοογλε; Ότι τα βλέπω διπλά; Με κάποιο τρόπο, κάπως, το έγραψα και μην πιστεύοντας ότι θα καταφέρει να ανασύρει αποτελέσματα, άρχισαν να εμφανίζονται σωρηδόν άρθρα αριθμολογίας και μεταφυσικού ενδιαφέροντος σελίδες. Δεν έπρεπε να σε αμφισβητήσω γοογλε. Δεν έπρεπε.


Άρχισα να διαβάζω διάφορες σελίδες για να διασταυρώσω τις πληροφορίες, δεν ήταν και η Guardian όπως σωστά μαντεύετε, ούτε κάποια έγκυρη επιστημονική μελέτη. Ωστόσο, κάποιοι θεωρούν ότι η Αριθμολογία είναι επιστήμη. Ήξερα κάποτε και μια ψυχολόγο με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αμέρικα για Αριθμολογία, ή έτσι έλεγε τουλάχιστον. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, τα όχι και τόσο αξιόπιστα, οι πληροφορίες που συνέλεξα για τους μυστήριους αριθμούς καταλήγουν ότι πράγματι το Σύμπαν, ή ένας Φύλακας Άγγελος, μου δίνουν ένα μήνυμα.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΗΝΥΜΑ;


Αυτοί οι αριθμοί λέγονται Mirror Numbers ή Angelic Numbers και ο κάθε συνδυασμός απ΄όσο κατάλαβα αντιστοιχεί σε κάποιο άλλο μήνυμα. Το μήνυμα δεν είναι ξεκάθαρο, μη φανταστείς. Δεν είναι «τρέχα κλείσε το θερμοσίφωνο, θα σου έρθει η ΔΕΗ 1.800 ευρώ πάλι». Πριν αποκρυπτογραφήσομεν τους δικούς μου αριθμούς, ρώτησα τον εαυτό μου. Αν είναι κάτι κακό, θα μου καταστρέψει τη ζωή; Ναι. Αν είναι κάτι καλό, θα με επηρεάσει θετικά; Όχι. Γιατί φυσικά τα κακά τα φοβόμαστε και τα πιστεύουμε αμάσητα συνήθως.

ΑΝΤΕ ΠΑΜΕ, ΕΑΥΤΕ, είπα.


Τα καλά νέα είναι ότι κανένας από τους αριθμούς που μου εμφανίζονται τόσο επίμονα το τελευταίο διάστημα, δεν σχετίζεται με κάτι κακό όπως πίστευα. Αντιθέτως, τα άρθρα έγραφαν ότι «κάποιος» μου στέλνει αυτά τα σημάδια για να μου πει ότι είμαι σε σωστό δρόμο και όλα θα πάνε καλά! ΠΟΣΟ ΒΟΛΙΚΟΟΟΟΟΟ.


Δύσπιστη είμαι, ναι. Αλλά αυτό, το ασπάστηκα. Το θεώρησα αρκετά παράδοξο για να είναι σύμπτωση, ότι χωρίς να έχω ψάξει ποτέ μου κάτι σχετικό, χωρίς να υπερβάλλω για τη συχνότητα εμφάνισης των αριθμών (μάρτυς μου ο Ορέστης), η ερμηνεία τους ήταν τόσο ταιριαστή με την τρέχουσα κατάσταση. Ότι η αλλαγή είναι για καλό ας πούμε. Ότι είναι μια καλή στιγμή για τα σχέδιά μου.


Λέτε να έχω Φύλακα Άγγελο; Ποιος να είναι; Ο κύριος Jerry; Αχ μακάρι να ήταν ο κύριος Jerry! Μόνο αν ήταν σκύλος θα μπορούσα να καταλάβω γιατί επέλεξε αριθμούς για να στείλει μήνυμα… Μα αφού δεν ξέρει γράμματα! Αλλά, να μου πεις, ούτε από αριθμούς…Ή μήπως ήξερε; Ξέρετε, το βιολογικό ρολόι που χτυπάει μέσα στα σκυλιά ίδια ώρα για πιπί, φαί, κακά;


Μπορεί να είναι κάποιος που δεν ξέρω καθόλου; Από άλλη ζωή ας πούμε; Μήπως είναι ο εαυτός μου από το μακρινό μέλλον ή από παράλληλο σύμπαν;


Δεν θα μάθουμε ποτέ, ούτε ποιος είναι, ούτε αν υπάρχουν τέτοια πράγματα. Επομένως, το κρατάω βαθιά στο μυαλό, το ξεχνάω, το αφήνω εκεί, επιστρέφοντας στη δυσπιστία μου και στην πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνομαι χωρίς τίποτα μεταφυσικό.


Let it be!

31 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comentarios


bottom of page